top of page

Kertakäyttöiset kasvomaskit

Maskin käyttöä suositellaan nyt hyvin laajasti Suomessa. Osittain siitä onkin jo tullut pakollinen ja tarpeellinen varuste ja on nyt entistä tärkeämpää että maskia käytetään ahkerasti.

Tarjoamme nyt teille maaliskuun loppuun saakka markkinoiden laadukkaimpia kertakäyttöisiä kasvosuojaimia seuraavasti: 


Tyyppi IIR, kaksisuuntainen suojaus, CE-merkintä
350 € / 2400 kpl (alv 0%) + rahti

Perusmaski, CE-merkintä
310€ / 2400 kpl (alv 0%) + rahti

Omaan käyttöön pienemmät myyntierät
60 €/200 kpl, (alv 0%) + rahti
CE-merkitty perusmaski, pakattu 10 kpl muovipakkauksiin


 

 

 

 

 

 

 

 

Maskimme valmistetaan tehtaallamme EU:ssa ja ne täyttävät kaikki tarvittavat laatuvaatimukset ja standardit. (Lue alempaa lisää)

Toimitusaika noin 10 päivää, rahti 11,90€

EN14683-standardin mukaan tyyppi IIR on lääketieteellisen maskin korkein suojaustaso. Hyvän suodatuskyvyn lisäksi näillä kasvomaskeilla on myös roiskesuojausvaatimus, minkä vuoksi niitä kutsutaan usein kirurgisiksi kasvomaskeiksi.
 
Tuotantomme näytteet testattiin belgialaisessa laboratoriossa CENTEXBEL, jossa ne täyttivät kaikki vaatimukset. Itse maskien lisäksi tehtaallamme valmistetaan itse myös perusmateriaalit niitä varten ja tehdaslaboratoriossamme seuraamme jatkuvasti tärkeimpien parametrien laatua.

Paitsi korkea suojaustaso, on maskimme myös käytössä koettu erittäin mukaviksi eivätkä ne aiheuta allergiaa. Useat asiakkaamme ovat todenneet, että myymämme maskit ovat ainoat, joista ei ole tullut reklamaatioita niiden aiheuttamien oireiden vuoksi. 

Meiltä saat myös tulostettavaksi personoidut maskien käyttöohjeet ja tuoteselosteen!

bottom of page